Vi har fået en ny campist, som vil være her i vinter - den vogn længst tilbage. Vi andre er ved at tænke på at stoppe for i år

Ja, nu er det snart ved at være tid for at pakke ned for i år

Hvis du vil tilbage til foregående side kan du gøre det ved at klikke her

Fredag den 16. september har vi taget gardiner og andet ned inde i teltet. Vi har igen trailer med så vi kan tage flere ting hjem. Vejrudsigten er god for fredag og lørdag så vi satser på at få teltet ned i denne weekend. Søndag har de til gengæld lovet regn først på dagen.

Det lykkedes for os at få teltet ned i tør tilstand lørdag - og vore naboer fik også deres telt ned og er kørt hjem med campingvognen. Gitte (lejrchef) synes det er tidligt at folk pakker ned i år. Vi har også pakket ned godt en uge tidligere end sidste år, men som vejrudsigterne ser ud tør vi ikke vente længere. Vi har ikke plads til at sætte teltet op hjemme igen eller hænge det til tørre, hvis vi skulle pakke det ned i våd tilstand. Fotoet her er fra søndag den 18. september efter at det var holdt op med at regne.

Søndag formiddag - ja, meteorologerne havde ret i at der ville komme regn

Vi har valgt at lade vores underlag ligge lidt endnu. Bunden er blød pga. lerjord og så er det rarere at gå over presenningen end i mudder. Nu får vi se, hvornår vi tager afsted med vognen. Vi kørte en tur hjem med trailer og bil fyldt med bl.a. gulvfliser og telt i går eftermiddag og var tilbage her på pladsen ved 19-tiden så vi kunne læsse de sidste ting i trailer og bil - og så slapper vi af i dag. Vores gamle kroppe kan godt mærke at vi har lavet fysisk arbejde i går.

18. september 2022 - vi var en tur i Glyngøre for at købe lidt ind og så sejlede denne båd forbi - og det blev jeg jo "nødt" til at tage et billede af

- og der kom minsanten et tremastet skib forbi lidt senere