På vej hen ad stranden - der er lidt skum på vandet

Et kig op ad skråningerne

Jeg synes at det er så flot, så der kommer nogle billeder endnu

- og vi skal da også lige have et kig bagud

Der sker åbenbart skred en gang imellem

Endnu et kig fremad

Bakkerne ser forskellige ud hele tiden

Kig på tværs af stranden

Så er jeg næsten fremme ved trappen jeg skal op ad

Det er så slut på denne dag. Efter spadsereturen følte jeg mig godt brugt og slappede lidt af efter aftensmaden med at se tv og så kan jeg se, at jeg i dagens løb har kørt en tur på 92,5 km

Det er nu den 22. juni. Der er 11,6 graders varme kl. 7:45, overskyet, regn og let vind. Jeg skal hjem i dag, men venter på at det skal klare lidt op inden jeg skal pakke det sidste sammen. Solen kom igennem kl. ca. 10:30 så jeg kunne få mig gjort næsten færdig til at køre hjemad. Men jeg tog mig en lille spadseretur rundt på campingpladsen inden jeg spiste frokost og pakkede helt færdig og kørte afsted. Jeg var hjemme ca. kl. 13:35 og har ialt på denne tur kørt 489,7 km. Første billede fra i dag er taget kl. 10:24 og viser receptionen mv.

Indkørslen til den del af pladsen, der ligger i lavningen overfor receptionen

Billedet viser en del af hovedbygningen med indgang til bl.a. toiletter og baderum og i baggrunden legepladsen

Og så slutter vi lige af med at kigge på disse nysgerrige geder

Jeg slutter her min fortælling om denne campingtur. Jeg havde en god tur, fik set en masse og befandt mig godt på campingpladsen. Jeg har ikke set og prøvet alle de muligheder der er for aktiviteter på pladsen, men kig selv ind på Toftum Bjerge og se mere om mulighederne også f.eks. omkring vintercamping, som er muligt her.

Billedet her er et skærmdump af pladsens hjemmeside

Tak fordi du læste med, håber at det kan give dig lyst til at kigge ud i landskabet på og omkring Toftum Bjerge Camping.

Du kan gå tilbage til foregående side her